Szolgáltatásaink

Szájhigiénia

Az egészséges szájüreg alapját a rendszeres szűrővizsgálatok képezik, ezért csapatunk nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy megtanítsa Önt a megfelelő fogtisztításra. Hisszük, hogy a szájüregi problémákat ilyen módon a legtöbb esetben meg lehet előzni. A felnőtteknek évente egyszer javasoljuk a megelőző szűrővizsgálatokat, a gyermekek esetében azonban más a helyzet, mivel fogaik változnak és fejlődnek. Az optimális eredmény érdekében ezért azt javasoljuk, hogy megelőző ellenőrzésre évente háromszor keressenek fel minket, megelőzendő az esetleges kellemetlen fájdalmakat.

Kezelés

Minden beteg egyedi, klinikánk ezért a páciensenknek a megfelelő sorrendben testre szabott ellátást biztosít. Kollégáink akkor a legboldogabbak, ha a felmerülő problémákat gyökerestől szüntetik meg, és bizony ez gyakran akár szó szerint így is alakulhat. A fogszuvasodástól a gyökérkezelésig megfelelő, szakszerű ellátást biztosítunk, modern műszerek segítségével.

Gyermekfogászat

A pedosztomatológia a kicsik gyógyításával foglalkozik. Minden gyermeket egyénileg kezelünk, mert tudjuk, hogy ha megfelelően ápoljuk a fogaikat, akkor hosszú távon is egészségesek maradnak. A megfelelő szájhigiénia betartásával elkerülhető a fogorvostól való esetleges félelem, valamint a szorongás kialakulása. A rendelőben az első találkozás éppen ezért mindig csak egy bemutatkozás. A kezelés csak azután kezdődik, hogy a gyermekek megismerkedtek a környezettel, közben pedig az ittlétet igyekszünk az általuk kiválasztott mesével is élvezetesebbé tenni az erre a célra felszerelt televízión. A kicsiket a bátorságukért a kezelés végén természetesen megjutalmazzuk. Igyekszünk mindent megtenni a legkisebb pácienseink kényelméért is, rendelőnk bababarát.

Protetikai kezelés

A protézisek a hiányzó fogak, vagy a teljes fogazat pótlására szolgálnak. A jó minőségű fogpótlással helyreáll a páciens rágóképessége, ami az állkapocs egészségét és a szájüreg motoros tulajdonságait is segíti. A szép és teljes fogsor gyakran pszichológiai szempontból is rendkívül fontos a páciens számára. Csapatunk a kerámia vagy fémkerámia koronákra, hidakra, valamint teljese fogsorokra is specializálódott.

Panoráma röntgen

Intézetünk saját panoráma röntgengéppel is rendelkezik, így helyben, várakozás nélkül készíthetünk felvételt az Ön felső és alsó fogsoráról.

Teljes altatás

Bonyolultabb esetekben betegeink számára az altatásos kezelés lehetőségét is biztosítjuk. A beavatkozást a klinikánkon természetesen egy altatóorvos, valamint egy erre specializálódott altató nővér jelenléte melett végezzük.

Képzett személyzet

Célunk, hogy pácienseinknek a fogászatban bevált modern eljárásokat kínáljunk egy szakmailag érett csapat közreműködésével.

Egyéni megközelítés

Munkánk fő pillérei az átlafon felüli bánásmód, valamint a betegeink által elvárt megfelelő hozzáállás.

Fájdalommentes kezelés

A fájdalom a múlté, a beteg igényei szerint az érzéstelenítés még a rutineljárásoknál is természetes számunkra.