Csapatunk

MDDr. Bordács Karin

fogorvos – a klinika alapítója

Már a középiskolában is arról álmodoztam, hogy egyszer fogorvos leszek. 2018 ban teljesült egy másik álmom a saját rendelo, azóta pedig lelkiismeretesen gondozom felnőtt és gyermek pácienseim fogait. Számomra a legjobb visszajelzés, ha az ügyfeleim várják a kezeléseket, éppen ezért igyekszem olyan környezetet teremteni, hogy amennyire csak lehet, élvezzék az itt eltöltött időt.
Néhány hónapra szülési szabadságra mentem, de a rövid szünet után ismét a betegeim rendelkezésére állok. A szabadidőmet a kislányommal és a családommal töltöm, időnként azonban a vizslámmal futok a Komárom melletti töltésen, valamint jógázni is szívesen járok. Szeretek olvasni, és imádom a gasztronómiát.

Dr. Kiss Edina

fogorovos

Magyarországról származom, de szlovák gyökereim vannak. A nyelvtudásomat folyamatosan fejlesztem, ezért minden héten magánórákra járok és szlovák nyelvű filmeket nézek. Szeretek a szabadban tartózkodni, túrázni, a tanulmányaim mellett pedig méhészkedni is elkezdtem. Az álmom mindenképpen az, hogy beutazzam a világot, így megismerve a különböző kultúrákat.

Dombóvári Katarína

dentálhigiénikus

Tizennégy éve dolgozom a fogászat területén, ebből az utóbbi egy évben a klinikán mint dentálhigiénikus tevékenykedem. Szeretem a munkámat, és igyekszem folyamatosan fejlődni is. Hiszem, hogy soha nem késő új dolgokat tanulni, újabban az angol nyelvet szeretném elsajátítani. Imádom a jó könyveket, emellett pedig szívesen kertészkedem. Szeretem a 80-as és a 90-es évek zenéit, és túrázni is örömmel járok.

Hargašová Tamara

nővér

Minden nap derűs hangulatban szeretem elvégezni a feladataimat. A nevetésem a többiek szerint ragályos, igyekszem jókedvet csempészni a klinikára. Bár csak nemrég lettem fogorvosi asszisztens, imádom ezt a munkát, és jól érzem magam benne. A szabadidőmet a kutyáimmal töltöm, akik imádják a hosszú sétákat. A sebességet is hasonlóképpen szeretem, ezért a szabad hétvégéinken a férjemmel időnként motorozni megyünk. Szívesen töltöm az időmet jó zene mellett tánccal, vagy éppen közösségi programokkal.

Medza Réka

nővér

Érettségi után úgy éreztem, hogy változásra van szükségem. Bár szerettem az egészségügyeben dolgozni, úgy döntöttem, hogy bábszínészetet tanulok Budapesten. Egy idő után azonban jött a világjárvány, és úgy gondoltam, itt az ideje, hogy újra visszamenjek az egészségügybe. Szeretek segíteni az embereken, ezért a szívemre hallgattam, és visszatértem. Színház és kultúra nélkül azonban továbbra sem tudom elképzelni az életemet, a rendelőben elvégzett munkát követően esténként részt veszek egy-egy előadáson, legyen az színdarab vagy néptánc. Szeretek segíteni az embereken, nagyon élvezem, ha aktív és segítőkész tagja lehetek egy csoportnak. Hobbim a fotózás és a túrázás, imádom a kutyákat.

Horváth Mónika

egészségügyi asszisztens

Az egészségügy mindig is közel állt hozzám, valamiért folyamatosan ebben kerestem a helyem az érettségi után. Teljesen véletlenül jött ez a pozíció, teljesen új dolgokkal és új tanulnivalókkal. Igyekszem tovább tanulni és fejleszteni magam ezen a téren, hiszen úgy érzem, ebben igazán önmagam vagyok és egy fantasztikus csapat része lehetek. Szeretek közösségben lenni és emberekkel dolgozni. Az életemben azonban fontos szerepe van még egy dolognak, ez pedig a kézilabda, melyet kis koromtól játszok és immáron edző is vagyok.